+31 (0) 20-751 22 22 info@solitee.nl

Over STROY


Wij zijn STROY. DATAVERNIETIGERS.

Het slecht verwijderen van vertrouwelijke informatie maakt een organisatie en een samenleving kwetsbaar. Daarom geloven wij dat het adequaat vernietigen van vertrouwelijke data bijdraagt aan de veiligheid. En dat veiligheid de basis en het fundament is voor een succesvolle toekomst. We zijn gespecialiseerd in het vernietigen van vertrouwelijke data op uw afgedankte datadragers. Dat doen we zorgvuldig en betrouwbaar, met onze mobiele datashredders bij u op locatie. Onze professionals zijn gescreend en gecertificeerd. Wij laten niets aan het toeval over. We vernietigen uw data en waarborgen daarmee uw toekomst!

Achtergrond

In 1991 richt Roy Soentpiet UNI Business Centre op. Deze succesvolle onderneming is gespecialiseerd in het leveren van ICT hardware, software en netwerken. UNI werkt voor gerenommeerde organisaties die de hoogste eisen aan veiligheid en betrouwbaarheid stellen. Hierdoor bezit UNI diverse certificaten van o.a. EADMS als blijk van bekwaamheid en betrouwbaarheid van de dienstverlening door UNI. Meer informatie over UNI Business Centre is te vinden op de website.

In 2011 richt Roy het bedrijf STROY op. Een nieuwe organisatie die de veiligheid van vertrouwelijke informatie op afgedankte datadragers waarborgt door deze betrouwbaar te vernietigen. Veiligheid is de basis en fundament voor een succesvolle toekomst. Het slecht verwijderen van vertrouwelijk informatie maakt een organisatie en een samenleving kwetsbaar. STROY maakt het mogelijk om met een mobiele, high-tech datashredder op locatie bij klanten, allerlei soorten data dragers vernietigen. Gecertificeerde en gescreende professionals doen dit op een veilige, kwalitatieve en betrouwbare wijze.

Referenties

Na de overname van de Friesland Bank door de Rabobank moesten onze datacenters worden ontmanteld. Omdat hierbij sprake was van grote aantallen informatiedragers met zeer vertrouwelijke informatie zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare en gecertificeerde partij. STROY heeft alle materialen op zeer professionele wijze en volgens alle afspraken vernietigd. Dat gebeurde zoals gepland in hoog tempo en het afgesproken security proces werd nauw in acht genomen. Wij zijn dan ook bijzonder tevreden over de samenwerking met STROY.

Rens Huizenga
Projectmanager ICT, Friesland Bank

Onlangs was onze Secure Shredding Vehicle aan het werk bij Systemec in Venlo. Systemec is een zakelijke full-service Internet Service Provider (ISP) en System Integrator met eigen datacenters in Nederland en Duitsland. Systemec streeft er naar een onafhankelijke en strategische partner te zijn van bedrijven en instellingen ondersteunend op het gebied van internet- en data-vraagstukken. Een stabiele en betrouwbare partner met oog voor de belangen van de relaties zonder de menselijke factor bij het zakendoen binnen de digitale wereld te verliezen. Systemec en STROY werken samen waar het aankomt op het fysiek vernietigen van diverse datadragers. Deze kunnen afkomstig zijn uit één van de datacenters van Systemec, maar ook aangeleverd worden door klanten van Systemec.

Lei Hovens
Marketing & Sales, Systemec