+31 (0) 20-751 22 22 info@solitee.nl

Maak een afspraak

Bel ons via 088-0444600 voor een offerte of het maken van een afspraak.

Wij komen langs

Onze gescreende en gecertificeerde professionals komen bij u langs met onze mobiele shredder.

Wij vernietigen

Op uw terrein vernietigen wij uw datadragers op een zichtbare en transparante wijze.

U bent veilig

Uw data is vernietigd. Waardoor
uw veiligheid altijd is gewaarborgd!

Overheidsinstanties en bedrijven hebben allemaal te maken met vertrouwelijke informatie. Het onjuist verwijderen van die informatie maakt een organisatie kwetsbaar en in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) mogelijkerwijs zelfs strafbaar. Alleen door vertrouwelijke data adequaat te vernietigen, draagt een organisatie bij aan een succesvolle en veilige toekomst.

Wij zijn gespecialiseerd in de professionele vernietiging van verouderde en afgedankte datadragers. Daarin gaan we zorgvuldig en betrouwbaar te werk: met onze mobiele datashredders vernietigen wij uw data altijd fysiek, bij u op locatie. Zodoende kunt u er zeker van zijn dat geen enkele informatiedrager in de handen van derden terechtkomt. Bovendien zijn onze professionals gescreend en gecertificeerd. Wij laten absoluut niets aan het toeval over. Dus als u wilt dat uw data veilig vernietigd worden, kiest u voor STROY.

Veiligheid is onze basis

Wij geloven dat het adequaat vernietigen van vertrouwelijke data bijdraagt aan de veiligheid. Veiligheid is de basis en het fundament voor een succesvolle toekomst. Het slecht verwijderen van betrouwbare informatie maakt een organisatie en een samenleving kwetsbaar.

Tot nu toe

Tot nu toe