+31 (0) 20-751 22 22 info@solitee.nl

Datavernietiging in 2020 veiliger dan veilig met de STROY Ultra Secure zeef


13 jan, 2015

Persoonlijke gegevens klanten belanden op straat. Tegenwoordig staan er regelmatig nieuwsberichten van soortgelijke strekking in de Nederlandse kranten. Het harde bewijs dat veel bedrijven nog altijd niet zorgvuldig genoeg met de vertrouwelijke gegevens van hun grootste goed, de klant, omspringen. Nu er steeds meer informatie wordt opgeslagen, is het voor bedrijven dan ook van belang om deze informatie veilig te stellen door de creatie van veilige, digitale omgevingen en de zorgvuldige vernietiging van oude informatiedragers. Want laten we eerlijk zijn: u wilt met uw bedrijf toch ook liever op een positieve manier de pers halen?

Ultra secure

Om tegemoet te komen aan de strengere veiligheidseisen die met name binnen steeds meer overheidsinstanties gelden met betrekking tot de vernietiging van gevoelige data, heeft STROY als eerste datavernietiger in Nederland de dienstverlening uitgebreid met een ongeëvenaard hoog veiligheidsniveau. Onze innovatieve STROY Ultra Secure zeef maakt het mogelijk om elektronische datadragers op locatie te shredden tot maximaal 2 millimeter.

Allergrootste geheimen nu ook veilig

De zeef is geschikt voor de vernietiging van informatiedragers zoals harde schijven, back-up tapes, smartphones en USB-sticks en stelt ons in staat om onze klanten nog meer veiligheid te bieden dan zij eerder al van ons gewend waren. Met de vernietiging van gevoelige data op dit hoogst denkbare niveau kunnen bedrijven ons vanaf nu zelfs hun allergrootste geheimen toevertrouwen.

Classificatieniveau Secret

STROY neemt bij de vernietiging van gevoelige data op locatie de allerhoogste veiligheidsnormen in acht. Zo vernietigen wij alleen onder het toeziend oog van de klant en zijn alle professionals gecertificeerd en uitgebreid gescreend waardoor zij op classificatieniveau Secret kunnen shredden. Bovendien beschikken onze medewerkers over een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag en hebben zij een geheimhoudingsverklaring ondertekend.

Wellicht vindt u dit ook interessant:

Wat doe jij als gevoelige data van jouw organisatie op straat ligt?

Wil jij het overzicht en de regie over de data van jouw organisatie? En wil jij ’s nachts rustig slapen in de wetenschap dat de data van jouw organisatie veilig is opgeslagen? Neem contact met ons op. Met alle liefde vernietigen we jouw data tot kleine ‘bitjes’.

0 reacties